Covid19

På grunn av økende smitte i Viken og Vestfold og Telemark anbefaler kommuneoverlegen i Færder kommune å avlyse/utsette alle håndballkamper som involverer lag utenfor Færder kommune til og med 18.11.20. 

Region Sør er informert om anbefalingen fra kommuneoverlegen.

Klubben skal selvfølgelig tilstrebe å opprettholde aktivitetsnivået for våre lag.

Vi vil gjøre det vi kan for å tilrettelegge slik at vi kan gjenoppta kampaktivitet så fort som mulig. 

Hei og velkommen til Nøtterøyhallen og Teie HK

Informasjon til alle spillere, trenere, støtteapparat og publikum

  • En kampvert vil ta imot laget deres når dere ankommer hallen. Vi ber om at ansvarlig leder ved ankomst så raskt som mulig tar kontakt i billettluka, slik at vi kan geleide laget til riktig bane/garderobe.
  • Garderobe kan benyttes under forutsetning at 1-metersregelen overholdes til enhver tid. Dusjene er stengt. Spillere bes komme ferdig skiftet med full vannflaske.
  • Vi ber om at dere ved ankomst har klart en kontaktinformasjonsliste over alle spillere og trener som deltar på dagens kamp. Denne listen vil bli oppbevart i 10 dager og vil kun bli brukt til eventuell smittesporing i etterkant. (Dette gjelder kun for de lag som ikke registrerer sine spillere og trenere i TA før kamp).
  • Alle tilskuere må registreres med kontaktinformasjon ved inngangen. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av QR-registrering. Tribunen er merket med hjemme- bortelag.
  • På grunn av FHI`s avstandsregel har vi plass til en tilskuer per spiller. Hold minst 1 meter avstand til alle som befinner seg i hallen, også egne familiemedlemmer. Sitt på merkede plasser. Når det gjelder spillere skal 1-metersregelen overholdes ALLE andre steder enn på banen, under kamp og under oppvarming.
  • Etter kamp ber vi om at tilskuere, spillere og trenere trekker ut av hallen så fort som mulig. Vi ønsker ikke store folkemengder stående utenfor hallen.
  • Det vil være enkel kiosk under arrangementet. Betal med kort ved «tæpping» eller med vipps. Dette gjelder både ved inngang og kiosk.

 

Vi gleder oss til kamp! Ved spørsmål, ta gjerne kontakt.

 

Adresse til Nøtterøyhallen:

Øvreveien 9, 3121 Nøtterøy

Hjemmeside: www.teiehk.no/

Ta Idrettens koronavettkurs

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Min idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Take the course in english

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Dette kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Tipping og er basert på «Fotballens koronavettkurs».   

Norges idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. 

I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i din idretts koronavettregler. 

Som en ansvarlig samfunnsaktør er Norsk Tipping med å sikre at de aktive i idretten får grunnleggende informasjon om hvordan idrettsaktivitet kan utøves innenfor de gjeldende retningslinjene. Slik bidrar vi alle til at idretten kan holdes i gang og at idrettsanleggene kan fylles med idrettsglede.