Velkommen til vårens vakreste eventyr
22. – 24. april 2022

For 29. gang inviteres det til håndballfest!

Cupen er en av Norges største innendørs håndballturneringer for aldersbestemte lag i aldersklassene 9-16 år. Det arrangeres også en egen miniturnering for klassene 7 og 8 år. Det er årsklasse for sesongen 2021/2022 som er gjeldende.

Vi vil gjøre oppmerksom på at dersom en klubb melder på flere lag i samme årsklasse kan man ikke påregne at lagene spiller sine kamper i samme hall. Dette fordi vi ønsker et så godt sportslig kampoppsett som mulig og vil forsøke å unngå at lag fra samme klubb vil møtes i innbyrdes oppgjør. Noe av cupgleden er nettopp å møte lag man til vanlig ikke spiller mot! Ulike årsklasser spiller også sine kamper i ulike haller.

Cupen er også hovedinntektskilden for eierklubbene Teie HK, Sem IF og Ramnes IF, og alle foreldre og eldre spillere må påregne å bidra på arrangementet denne helgen.

Antall lag i de ulike klassene er begrenset og i mange klasser er det stor pågang. «Først til mølla»- prinsippet gjelder så ikke vent med å melde dere på!

Påmeldingen åpnes 15. november og stenger 20. februar.

Påmelding via:  www.slottsfjellcup.no

Med sportslig hilsen fra arrangørklubbene

Sem IF, Teie HK, og Ramnes IF

DELTAKERKORT OG PRISER FOR SPILL LØRDAG OG SØNDAG:

Lag fra eierklubbene betaler en deltakeravgift på 750 kroner per lag. Dere må i tillegg bestille deltakerkort E for spillere og lagledere/trenere uten kostnad. Påmeldingen stenges 20.02.22 og for å være sikret deltakelse må denne fristen overholdes. Påmelding og bestilling av deltakerkort gjøres i Profixio fra nettsiden www.slottsfjellcup.no . Faktura for påmeldingsavgiften skal ikke betales da det avregnes mot cupens sluttoppgjør for hver klubb.

Vi ber om at dere gjør dere kjent med turneringsreglementet før påmelding.

DELTAKELSE PÅ MINITURNERING,
for klassene 7 og 8 år, lørdag 23. og søndag 27. april:

NB! Dette er et eget arrangement i Profixio med egen påmelding.

Deltakerkort skal ikke bestilles for lag som deltar på miniturneringen.

Faktura for påmeldingsavgiften skal ikke betales da det avregnes mot cupens sluttoppgjør for hver klubb.

CUPSHOW:

Lørdag kveld er det CupShow!  Billetter til dette bestilles som tillegg ved påmelding av laget og koster 50 kroner per stykk. Her er det et begrenset antall billetter tilgjengelig.

Nærmere informasjon kommer om artister og arrangementssted, følg med på vår hjemmeside og på Facebook. Dette blir gøy!

KONTAKT OG INFORMASJON:

Spørsmål kan rettes til oss på mail: kontakt@slottsfjellcup.no                   

Hjemmesiden: www.slottsfjellcup.no   

Følg oss på Facebook: Slottsfjellcup