Velkommen til vårens vakreste eventyr
24. –  26. april 2020

For 29. gang inviteres det til håndballfest i Tønsberg. Cupen er en av Norges største innendørs håndballturneringer for aldersbestemte lag i aldersklassene 9-16 år. Det arrangeres også en egen miniturnering lørdag 25. april for klassene 7 og 8 år. Det er årsklasse for sesongen 2019/2020 som er gjeldende.

Vi vil gjøre oppmerksom på at dersom en klubb melder på flere lag i samme årsklasse kan man ikke påregne at lagene spiller sine kamper i samme hall. Dette fordi vi ønsker et så godt sportslig kampoppsett som mulig og vil forsøke å unngå at lag fra samme klubb vil møtes i innbyrdes oppgjør. Noe av cupgleden er nettopp å møte lag man til vanlig ikke spiller mot! Ulike årsklasser spiller også sine kamper i ulike haller.

Cupen er også hovedinntektskilden for eierklubbene Teie IF, Sem IF og Ramnes IF, og alle foreldre og eldre spillere må påregne å bidra på arrangementet denne helgen.

Antall lag i de ulike klassene er begrenset og i mange klasser er det stor pågang. «Først til mølla»- prinsippet gjelder så ikke vent med å melde dere på!

Påmeldingen åpnes 1.november og stenger 15.januar
Påmelding via:  www.slottsfjellcup.no

Kunne du tenk deg å bidra med din innsats?

Teie HK trenger flere som kan bidra i Slottsfjellcup. Denne turneringen er vår viktigste inntektskilde, og det er svært viktig at vi klarer å bekle disse rollene slik at vi kan gi barna et best mulig tilbud.

Du vil bli endel av et lystbetont og hyggelig miljø som jobber sammen mot en fantastisk helg i slutten av april.
Har du spørsmål, ikke nøl med å spørre.