Medlemsinformasjon

Innmelding og kontigent

Nye medlemmer meldes inn via «BLI MEDLEM». Hver spiller må betale en medlemskontigent til Teie Håndballklubb som for 2019 er fastsatt til kr 100,- for alle medlemmer.

Treningsavgiften varier ut fra årsklasse. Dette fordi det er høyere kostnader knyttet til å drive et eldre lag med f.eks seriespill, dommerutgifter og trenerhonorar. Satsene for treningsavgiften sesongen 2019/2020:

6-11 år      1200,-

12-14 år    1500,-

15-16 år    1600,-

>16 år       3000,-

 

Fra det året man fyller 13 år tilkommer også en lisens til Norges håndbalforbund. Denne forfaller 1.September hvert år og må være betalt for å få lov til å spille kamper.

https://www.handball.no/regioner/region-sor/hovedknapper/lisens/

 

Vi har nå byttet medlemsregister til KlubbAdmin (KA) i Norges Idrettsforbunds medlemsregister. Har du spørsmål vedrørende medlemskontigent eller treningsavgift sender du dine spørsmål via kontaktskjema på kontaktsiden.

Hva trenger jeg av utstyr?

For å spille håndball trenger du sko som er beregnet til bruk i hall. På treninger benyttes vanlig gymtøy som shorts/treningsbukse og t-skjorte. I tillegg må du selv stå for shorts som skal benyttes ved kamp, klubben står for overdel til kampdrakt. Riktig shorts får du kjøpt av vår klubbtøyleverandør G-Sport kilen. Teie Håndballklubb har også egen overtrekksdrakt som fåes kjøpt om du ønsker det.

På de minste lagene har vi håndballer til utlån, men om du fortsetter å spille håndball vil de fleste gå til innkjøp av egen ball.

Treningstider- og steder

Treningstider settes opp på nytt for hvert år av SU (Sportslig utvalg) og er klart i august for hver sesong. Det er dessverre vanskelig å oppfylle alle ønsker siden det må tas hensyn til andre klubber og aktiviteter som benytter Nøtterøyhallen, ønske om antall treninger fra lagene, prøve å unngå kollisjon mellom treningstider for f.eks. fotballtreninger og tidspunkter som våre trenere kan stille opp.

Det er stort press på bruk av Nøtterøyhallen på ettermiddagene, og vi benytter også gymsalen på Steinerskolen til vårt yngste lag.